joomla concept handwriting

Joomla template

Bij het opzetten van een nieuwe website heeft u de mogelijkheid om een bestaand template te downloaden of een een template exact naar wens te laten ontwerpen. 
Standaard template Het is mogelijk om voor Joomla! een bestaand (gratis of betaald) template te downloaden. Deze templates zijn vooraf vormgegeven en enkel kleur, logo en eventueel banner zijn aan te passen. Wees er van bewust dat deze voorbeeld websites voorzien zijn van mooie content die niet gebruikt mag worden bij uw website. Content als afbeeldingen zullen moeten worden aangekocht. Voordelen bestaande standaard templates: • U bent snel online.
 • De kosten zijn minimaal. Sommige templates zijn gratis of kosten enkele tientjes. Nadelen standaard templates: • template is niet aan te passen. Het beperkt zich tot het aanpassen van een logo en misschien een kleur als de template bouwer hier de mogelijkheid voor ingebouwd heeft.
 • Uw website is verre van uniek. Bedenk dat er duizenden websites op het web staan met dezelfde website vormgeving.

Een Uniek Template - Een Unieke Website

Een exact op maat gemaakt design en template. Een website exact passend bij uw organisatie, pruducten/diensten en (bestaande) huisstijl. Wij verdiepen ons in uw organisatie en doen er werkelijk alles aan om uw website gebruiksvriendelijk voor u en de bezoekers van uw website te maken. Verder richten wij ons op vindbaarheid (SEO) en een eenvoudig te gebruiken CMS. Bij Joomla-Concept begrijpen we dat elke onderneming unieke eisen heeft en unieke doelstellingen nastreeft. Wij bieden u daarom hoogst effectief webdesign en online productgerichte oplossingen.

Responsive

Websiteelementen een passen zich aan de schermgrootte van verschillende apparaten zoals het beeldscherm van een computer, laptop, tablet en smartphone aan.

Optimale weergave

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wordt gestreeft naar een optimale weergave voor een breed scala aan apparaten. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met het relevante scherm en plaatst tekst en afbeeldingen zodanig dat de leesbaarheid optimaal is. Van mobile browsers tot netbooks en tablets. Gebruikers bezoeken uw websites vanaf een toenemende stroom van apparaten en browsers. Zijn uw websites er klaar voor?

Web development - Conversie

Webdevelopment bevat het proces inzake het omzetten van het grafisch concept (webdesign) naar een website.
Daarna wordt de website gekoppeld aan het CMS. Wij verzorgen het omzetten van grafisch ontwerp in een HTML/CSS gebaseerd template, uiteraard volledig cross-browser. Deze templates worden verwerkt in databasegestuurde websites (Joomla).
Conversie van een PSD, PNG, AI, BMP, TIFF, JPEG, HTML layout naar een Joomla template.


> Meer informatie opvragen
Natuurlijk kunt u ons ook direct telefonisch bereiken: 036-5302510

Template ontwikkeling

Responsive webdesign

Microsite

Prijs Joomla website

Offerte Joomla website

Contact Joomla-Concept