joomla concept handwriting

Helder beeld van de werkwijze

Het OCV Proces

Maak kennis met onze unieke benadering. Wij noemen het "OCV", Het is de essentie van onze onderneming. Het OCV proces speelt een primaire rol in het succes van onze cliënten. De overgang van de ene naar de andere fase is naadloos. Neem kennis van het OCV proces en u krijgt een helder beeld van de werkwijze en het uiteindelijke doel van uw project.

ONTDEKKEN

Overleg
Denk hier aan de aanvankelijke “meet and greet” fase. Wij reserveren zoveel tijd als nodig is om uw ideën en algemene bedrijfsdoelstellingen te begrijpen.


Voorstel
Na het verzamelen van alle vereiste informatie om uw project volledig te begrijpen, verstrekken wij u een gedetailleerd voorstel met creative en effectieve ideën.


Acceptatie
Wanneer het voorstel aan u is verzonden en u de tijd heeft gehad om deze te bekijken willen wij graag met u om de tafel voor een terugbliksessie waar wij u uitleg geven over het voorstel en eventuele vragen uwerzijds kunnen beantwoorden.

CREEREN

Planning
Dit is de start van het 5-fases proces. Ons hoofddoel in deze fase is het aanmaken van "wireframes". Wireframes kunnen gezien worden als de bouwtekening van een website, waarin een overzicht wordt gegeven van de verschillende onderdelen die op een website aanwezig zullen zijn. In de wireframes worden zaken vastgelegd als navigatie, indeling en inhoud, zonder gebruik te maken van een grafisch ontwerp. Het grote voordeel is dat alleen op de inhoud gefocust wordt en niet op het grafische aspect. Wanneer alle documentatie is gecreëerd en goed bevonden, gaan we verder.

Design
Nu het leuke deel! Na het verzamelen van alle ideën en details met betrekking tot de "Look and Feel" van de website gaan we aan de slag om deze zo te maken dat uw website de concurrentie kan weerstaan.


Ontwikkeling
Nu kunt u even achterover leunen terwijl wij uw website tot leven brengen. We beginnen met het ontwikkelen van het front-end en gaan vervolgens verder met de functionaliteit en database ontwikkeling.


Beta
We laten u nu de beta versie van uw website zien. De bal ligt nu bij u. Gaan we Live?

Go Live
Go Live!


VOORTGANG

Voortdurend Support
Joomla Concept is direct te bereiken voor support.
 Voor advies zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 036 - 530 25 10.

hillard van delden

Hillerd H van Delden

Template ontwikkeling

Responsive webdesign

Microsite

Prijs Joomla website

Offerte Joomla website

Contact Joomla-Concept